FlexHub Forum

[Fixed]Debian 7 error when starting hub

Offline Dave

  • *
  • 19
  • sc0rpi0ns.ddns.net:411
[Fixed]Debian 7 error when starting hub
« on: July 15, 2016, 18:53:43 »
When i try and start the hub using the command ./lua ./FlexHub.lua

I am given the following error ...

Quote
root@dutyhosts:/home/Dave/FlexHub# ./lua ./FlexHub.lua
root@dutyhosts:/home/Dave/FlexHub# INFO: Starting ./FlexHub.lua (pid 2427)
ERROR: error loading module 'wx' from file './lib/wx.so':
        libgtk-x11-2.0.so.0: cannot open shared object file: No such file or directory
[Fri Jul 15 12:49:16 2016] ============================================================
EXCEPTION ERROR
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Error message description: ERROR: error loading module 'wx' from file './lib/wx.so':
        libgtk-x11-2.0.so.0: cannot open shared object file: No such file or directory
------------------------------------------------------------
Stack traceback:
------------------------------------------------------------

============================================================


INFO: Stopping ./FlexHub.lua

Can someone help me to resolve this please? :)

Dave[/s]
« Last Edit: July 15, 2016, 20:17:47 by Dave »
Thanks
Dave
dchub://sc0rpi0ns.ddns.net:411

Looking to setup a network of hubs please pm or email me dave@dutyhosts.net

Offline FlipFlop™

  • FlexHub Developer
  • *****
  • 505
Re: [Fixed]Debian 7 error when starting hub
« Reply #1 on: July 17, 2016, 18:47:42 »
As was answered in the FlexHub Support Hub:

use --nogui
example:

./lua ./FlexHub.lua --nogui
Check the new FlexHubList!           Add awesome statistics like this for your hub!

This post is a natural product. The slight variations in spelling and grammar enhance its individual character and beauty and in no way are to be considered flaws or defects.

Offline Dave

  • *
  • 19
  • sc0rpi0ns.ddns.net:411
Re: [Fixed]Debian 7 error when starting hub
« Reply #2 on: July 20, 2016, 16:49:17 »
Thanks Flip!

Athough i was a little inpatient and just re-installed and got it working :)

Thanks
Dave

As was answered in the FlexHub Support Hub:

use --nogui
example:

./lua ./FlexHub.lua --nogui
Thanks
Dave
dchub://sc0rpi0ns.ddns.net:411

Looking to setup a network of hubs please pm or email me dave@dutyhosts.net