FlexHub Forum

Recent Posts

Pages: [1] 2 3 ... 10
1
Dear,

After the installation of Synology DSM 6.2-23739 Update 2, Flexhub 0.2 svn 1469 won't start anymore.
You try to run the package - and it comes back with the message "Hubsoft wasn't running", and next stops again.
Before the Synology Update 2 installation is was running fine.

Hope you are able to fix this one.

Thanks in advance

Gr. Frank
2
Help / Support / Re: Error when talking in MC
« Last post by Dave on April 21, 2018, 13:54:46 »
Hi Dave!

Try using !set webchat_enable false

If you can't change the value, close the hub, open the HubSettings.ini (make a backup first), and find the entry ["Webchat"] > ["bEnable"], change true to false, save the file and start the hub again.

Webchat isn't a released feature, ie: not finished, so it should not be enabled.
Does that fix your issue?

Hi Flip

It does thanks for that!

Dave
3
Help / Support / Re: flexhub development dead?
« Last post by Dave on April 21, 2018, 13:53:41 »
It's seen days of more aliveness ;-)

Don't let it die Flip!

Still holding out on the future possibility of the GUI becoming a reality and not to mention other goodies you maybe keeping under wraps.
4
Help / Support / Re: flexhub development dead?
« Last post by FlipFlop™ on April 19, 2018, 16:06:20 »
It's seen days of more aliveness ;-)
5
Help / Support / Re: Error when talking in MC
« Last post by FlipFlop™ on April 19, 2018, 16:05:47 »
Hi Dave!

Try using !set webchat_enable false

If you can't change the value, close the hub, open the HubSettings.ini (make a backup first), and find the entry ["Webchat"] > ["bEnable"], change true to false, save the file and start the hub again.

Webchat isn't a released feature, ie: not finished, so it should not be enabled.
Does that fix your issue?
6
Help / Support / flexhub development dead?
« Last post by Grëëñßëë on April 08, 2018, 09:06:28 »
is flexhub development dead?
hub is down also for a while
7
Help / Support / Error when talking in MC
« Last post by Dave on March 29, 2018, 10:10:49 »
Hi all

Tried to access the support hub for a few days now but looks like its been down.

Can someone please tell me how to fix the below?

Quote
[09:08:22] <DutyBot> [FI] [-2] [ERROR] [NMDC_DataArrival] /home/Dutyhosts Hub/FlexHub/./core/Hub-Funcs.lua:953: attempt to concatenate field 'sAddress' (a nil value)

This is triggered when a user types a message in the main chat.

Thanks
Dave
8
Help / Support / Autostart Failure
« Last post by Dave on December 17, 2017, 20:01:11 »
When i try to set autostart to true i get the below error.

Any ideas on how to correct?

<Dave> Error while executing function: SetCmd["set"] :!set autostart true / err: /usr/src/FlexHub/./core/Hub-Set.lua:449: attempt to index a nil value

Thanks
Dave
9
Help / Support / Issue starting hub on Debian Server - RESOLVED
« Last post by Dave on December 17, 2017, 12:18:04 »
Any ideas on the below? :)

root@dutyhosts:/usr/src/test/FlexHub# ./FlexHub.lua --nogui
./FlexHub.lua: line 1: --//: No such file or directory
./FlexHub.lua: line 2: $'--[[\r': command not found
./FlexHub.lua: line 3: $'\r': command not found
./FlexHub.lua: line 4: FlexHub: command not found
./FlexHub.lua: line 5: $'\r': command not found
./FlexHub.lua: line 6: syntax error near unexpected token `C'
./FlexHub.lua: line 6: `        Copyright (C) 2011/2012 Daywalker▒, FlipFlop▒ an' en_dator / dev@flexhub.org
10
General discussion / Re: Flexhub is compatible with Synology DSM 6.1
« Last post by Propaganda on March 24, 2017, 19:29:37 »
It had already been installed.
However - One issue that needs to be tackled is the HubAccounts.ini

It is not saved each time the NAS gets a reboot.

Pages: [1] 2 3 ... 10