FlexHub Forum

FlexHub General => Help / Support => Topic started by: perica2010 on August 05, 2011, 15:29:08

Title: assistance in registering the name quiz
Post by: perica2010 on August 05, 2011, 15:29:08
was disconnected because: Wrong login sequence, received $GetNickList in state: 5: $GetNickList

assistance in registering the name quiz thanks
Title: Re: assistance in registering the name quiz
Post by: LadyStardust on August 05, 2011, 18:08:45
The quiz you are trying to use is not compatible with FlexHub. Bot can't login properly - probably because login in procedure is not according to protocol.
Title: Re: assistance in registering the name quiz
Post by: perica2010 on August 06, 2011, 13:30:02
 tanks Lady  ???
Title: Re: assistance in registering the name quiz
Post by: FlipFlopâ„¢ on August 06, 2011, 23:31:48
We're working on it, there will be a release soon that will allow alternative logins for certain profiles.

Then you can create a profile which will allow bots like this to join.
Title: Re: assistance in registering the name quiz
Post by: perica2010 on August 21, 2011, 18:33:18
Tanks FlipFlop   :D
beer
Title: Re: assistance in registering the name quiz
Post by: perica2010 on November 19, 2012, 15:53:35

flex 1365 quiz ok no problem
flex new 1403 no working quiz only working 1365
this mesage
Wrong login sequence, received $Version in state: 4: $Version 1,1.2
!set check_key false  not helpful quiz no working
Help!
Title: Re: assistance in registering the name quiz
Post by: en_dator on November 19, 2012, 18:17:30
If that message is received then there is one of two things wrong.

a) the bot is connecting with a nick not registered in the hub
or
b) it does not send its password when asked to do so.

There are no (intentional) changes in the login procedure for nmdc in this new version but there might still be something wrong in Flex.

But please check the above two things and report back.

/1d
Title: Re: assistance in registering the name quiz
Post by: perica2010 on November 20, 2012, 12:40:44
 
thanks for the reply en _dator
quiz is registered as hubowner IP is protect.
I changed the tag
<++ V:0.674,M:A,H:1/1/1,S:10>     <++ V:0.674,M:A,H:1/1/2,S:10>
can not seem to connect to the new version
I do not see a problem thanks
the same message
<Quiz> was disconnected because: Wrong login sequence, received $Version in state: 4: $Version 1,1.2
Title: Re: assistance in registering the name quiz
Post by: en_dator on November 20, 2012, 18:43:23
is there somewhere I can get a copy of that bot?
Title: Re: assistance in registering the name quiz
Post by: perica2010 on November 21, 2012, 16:38:53
this is all my boot
 [FI]
Title: Re: assistance in registering the name quiz
Post by: en_dator on November 21, 2012, 17:08:37
the bot is asked to send the password ( it should receive $GetPass ) 
and instead of sending its password it sends $Version
that waht the error message means.

Title: Re: assistance in registering the name quiz
Post by: perica2010 on November 22, 2012, 14:11:32
this is wrong

2:06 Supports: UserCommand NoGetINFO NoHello UserIP2 TTHSearch GetZBlock
2:06 Winsock Error 10053 -
2:09 Winsock Error 10053 -
 :)
help
Title: Re: assistance in registering the name quiz
Post by: perica2010 on March 22, 2013, 16:31:57
[FI]
this [FI]
Help please!
Title: Re: assistance in registering the name quiz
Post by: perica2010 on March 22, 2013, 16:34:38
this [FI]
Title: Re: assistance in registering the name quiz
Post by: perica2010 on March 22, 2013, 16:36:06
this [FI]
Title: Re: assistance in registering the name quiz
Post by: en_dator on March 26, 2013, 18:57:23
can I get a copy of that bot so I can test it?