FlexHub Forum

FlexHub General => Report a bug => Topic started by: hostpl on February 17, 2013, 17:08:31

Title: Hub closed
Post by: hostpl on February 17, 2013, 17:08:31
my hub just closed without any warning and this is what was in the error log
Quote
[Sun Feb 17 16:28:56 2013] An error occured in the application:
============================================================
EXCEPTION ERROR
------------------------------------------------------------
FlexHub Beta 0.2 SVN: 1409
System information:
        Time: 02/17/13 16:28:56
        LUA version: Lua 5.1
        Startup path: ./white/------------------------------------------------------------
Error message description: Error: ../core/Hub-Funcs.lua:195: attempt to index a nil value
------------------------------------------------------------
Stack traceback:
------------------------------------------------------------

============================================================
Title: Re: Hub closed
Post by: hostpl on February 17, 2013, 17:11:03
my hub just closed without any warning and this is what was in the error log
Quote
[Sun Feb 17 16:28:56 2013] An error occured in the application:
============================================================
EXCEPTION ERROR
------------------------------------------------------------
FlexHub Beta 0.2 SVN: 1409
System information:
        Time: 02/17/13 16:28:56
        LUA version: Lua 5.1
        Startup path: ./white/------------------------------------------------------------
Error message description: Error: ../core/Hub-Funcs.lua:195: attempt to index a nil value
------------------------------------------------------------
Stack traceback:
------------------------------------------------------------


============================================================

Quote
[Sun Feb 17 16:41:32 2013] An error occured in the application:
============================================================
EXCEPTION ERROR
------------------------------------------------------------
FlexHub Beta 0.2 SVN: 1409
System information:
        Time: 02/17/13 16:41:32
        LUA version: Lua 5.1
        Startup path: ../white/------------------------------------------------------------
Error message description: Error: ../core/Hub-Funcs.lua:-1: attempt to index a nil value
------------------------------------------------------------
Stack traceback:
------------------------------------------------------------

============================================================
and the PM gets info
Quote
[16:52:58] <-=Wartownik=-> [FI] [-1] Stopping hub, please wait...
Title: Re: Hub closed
Post by: en_dator on February 24, 2013, 11:28:40
unfortunately this crash comes from the error handling part of the code, which means the real error happens before but that information is lost when the hub crashes.

I will try to make the hub report more information so the real cause can be found.

The error handling problem is fixed already (i hope).

/1d